Nationale Nederlanden

De Nationale Nederlanden is een verzekeraar die financiële producten aanbiedt op zowel de particuliere als zakelijke markt. Met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten behoort Nationale Nederlanden tot één van de grootste spelers op de Nederlandse verzekeringsmarkt.

Ervaring
Ruim 170 jaar geleden werd de Nationale Nederlanden opgericht als verzekeraar. Inmiddels werken er ruim 6000 deskundige en ervaren medewerkers die goede producten en diensten aanbieden. Het is belangrijk dat deze producten wordt aangeboden tegen de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Dankzij de jarenlange ervaring heeft Nationale Nederlanden een behoorlijke deskundigheid weten op te bouwen. Deze deskundigheid wordt dagelijks ingezet om verzekerden zo goed mogelijk te kunnen helpen met hun autoverzekering.

Beloning
Medewerkers van de Nationale Nederlanden hebben recht op een hogere beloning wanneer het werk correct wordt uitgevoerd. Daarom hebben medewerkers van de Nationale Nederlanden volgens de cao recht op een variabele beloning.

Deze beloning is echter van één ding afhankelijk: de tevredenheid van de klant. Op deze manier kan de Nationale Nederlanden een zo goed mogelijke klantvriendelijkheid garanderen.

Autoverzekering afsluiten
Naast de autoverzekering biedt de Nationale Nederlanden als verzekeraar nog veel meer verzekerings- en financiële producten aan. Bij het afsluiten van een verzekering kan de klant persoonlijk advies inwinnen.

Vorig artikel:

Volgend artikel: