InShared

InShared is een verzekeraar en aanbieder van onder andere reisverzekeringen, woonverzekeringen en autoverzekeringen. InShared doet denken aan een sociale autoverzekering: door weinig schade te rijden wordt de premie op de autoverzekering voor iedereen lager.

Jaarbeloning
InShared onderscheidt zich van andere autoverzekeraars door een jaarbeloning te hanteren. Jaarlijks krijgen klanten een beloning als zij minder schade rijden. Deze beloning krijgt de verzekeraar aan het einde van het jaar uitgekeerd door de autoverzekeraar.

Hoe hoog de beloning is, is afhankelijk van het aantal beloningspunten dat de verzekerde behaald heeft. Punten kunnen zowel verdiend als verloren worden. In het geval van veel punten verkrijgt de verzekerde een korting op de maandelijks te betalen premie. Bij het claimen van schade raken klanten punten kwijt.

Onderdeel van Achmea
InShared is onderdeel van Achmea, en daarmee onderdeel van een zeer grote organisatie. Naast InShared rekent Achmea ook onder andere Centraal Beheer en FBTO tot belangrijkste merken autoverzekeraars.

De eigenaar van Achmea is Eureko, een organisatie met verzekeraars verdeeld over heel Europa. Eureko wordt voor 37% ondersteund door de Rabobank. Dankzij de zeer sterke prijs/kwaliteitsverhouding hoeven klanten zich niet druk te maken te veel te betalen voor de autoverzekering.

Vorig artikel:

Volgend artikel: